“Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom”

SPLIT – Teško je uopće izdvojiti emocije i tugu koje su preplavile naciju nakon smrti Olivera Dragojevića. Teško je išta govoriti, a kamoli pisati. U objavi pjevača Petra Graše jedna rečenica posebno dira oštro u srce…

“Otišao je čovjek koji je obilježio moj život na gotovo svim nivoima. Prvi je prepoznao talenat u meni, prvi uzeo moju pjesmu kao šesnaestogodišnjaku i pokazao mi put kojim idem i danas.

O našim druženjima i druženjima s njegovim sinovima dok smo bili djeca mogao bih pričati dugo, ali neka to ostane zatvoreno u mojoj riznici dragocjenih sjećanja. Bez Olivera ja ne bih bio isti. Bez Olivera nitko ne bi bio isti.

Danas se odlomio onaj zadnji most koji je spajao Dalmaciju s nekim drugim vremenom-vremenom pjesme, sunca, mora, mog djetinjstva i svega onoga što je on činio svojim glasom, nebeskim talentom, humorom i pojavom koja je postala ‘svakodnevno dobro’. Postoje u životu stvari koje jednostavno ‘postoje’ i čine život životom – jutarnja kava, kiša, sunce, Oliver.. Od danas Dalmacija više nije ista.

Nakon Runjića, Arsena i Borisa na neku drugu binu preselio se i posljednji kralj… Zbogom Oliver i hvala ti i budi miran… Ostavio si nam neprocjenjivo blago, a mi ćemo ga čuvati i dalje se hvaliti svima da smo te imali i da te imamo!” – napisao je Grašo.

D.G.