Danas dan karijera na Sveučilišnom kampusu u Zadru

ZADAR - Prvi JobIT danu karijera u području informacijskih tehnologija na Sveučilišnom kampusu u Zadru kreće danas od 13 sati.

Stručni preddiplomski studij informacijskih tehnologija okupit će u četvrtak 12. siječnja 2023. s početkom u 13 sati na Novom kampusu Sveučilišta u Zadru lokalnu obrazovnu/akademsku i poslovnu zajednicu na prvom JobIT danu karijera u području informacijskih tehnologija.

JobIT je zamišljen kao platforma za umrežavanje i povezivanje studenata s potencijalnim poslodavcima iz IT sektora.

- Dođite u četvrtak, poslušajte zanimljiva predavanja, kratka izlaganja naših studenata/alumnija i predstavljanja informatičkih tvrtki. Obiđite štandove izlagača i uživo porazgovarajte s osnivačima i zaposlenicima zastupljenih tvrtki - pozivaju sa Sveučilišta.

- JobIT obožava geekove/ice, ali je otvoren i za sve zainteresirane studente s netehnoloških studija, kao i za srednjoškolce, njihove nastavnike te ostale sugrađane zainteresirane za aktualne tehnološke izazove i trendove - dodaju.

Nadaju se da će novo sjeme bačeno na plodno zadarsko IT tlo izrasti u naočito stablo na koje će u nadolazećim godinama biti ponosni. Više informacija o današnjim događanjima pronađite ovdje.

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadrani osmislili aplikaciju koja pronalazi najpovoljnije cijene proizvoda, izražene i u kunama i eurima
Dok se građani polako privikavaju na uvođenje eura, u Zadru su otišli korak dalje i osmislili aplikaciju za traženje najnižih cijena na tržištu. Zadranin Stipe Stagličić i njegov tim predstavili su novu besplatnu mobilnu aplikaciju naziva “Košarica”, koja nudi pregled trenutnih akcijskih pon…