Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman u Splitu

SPLIT - Dan otvorenih vrata Hrvatskog vojnog učilišta Dr. Franjo Tuđman održat će se u subotu, 25. ožujka u vremenu od 10 do 14 sati u vojarni Admiral flote Sveto Letica - Barba u Splitu.

Posjetitelji će tu subotu imati prilike saznati više informacija o otvorenim natječajima za prijam u kadetsku službu, o integriranom preddiplomskom i diplomskom sveučilišnom studiju Vojno pomorstvo, kao i o drugim sveučilišnim studijskim programima koji se provode za potrebe Oružanih snaga RH, uvjetima i načinu upisa na studij, posebnim uvjetima MORH-a za upis na predmetne studije, kadetskim pravima i obvezama, vojnoj obuci i ostalo.

Predviđen je i obilazak objekata u vojarni, brodova Hrvatske ratne mornarice, sportskih terena, smještajnih kapaciteta kadeta, te razgledavanje vojnog naoružanja i opreme. Posjetitelji će imati priliku za razgovor s djelatnicima Hrvatskog vojnog učilišta i kadetima kako bi dobili sve relevantne informacije, priopćilo je Ministarstvo obrane Republike Hrvatske.

Pozivaju sve zainteresirane da se najkasnije do 24. ožujka 2023. do 9 sati prijave za sudjelovanje putem obrasca: Obrazac za prijavu.

Mole sve prijavljene da dođu u vojarnu Admiral flote Sveto Letica - Barba u Lori u subotu, 25. ožujka 2023. najkasnije do 09:45 te da sa sobom ponesu identifikacijski dokument. Za sve posjetitelje koji dolaze osobnim vozilom osigurano je parkiralište.

Sve informacije u vezi s Danom otvorenih vrata mogu se dobiti na telefon: 021 353 506.

B.K.