ČUDO U SUPETRU Čovjek ulio više goriva nego što mu stane u rezervoar!

Kada do kraja napuni svoj motocikl u njega stanu 32 litre, a na ovoj čudesnoj postaji na Braču unutra je uspio "uvaliti" gotovo 35 litara.

Lijevao je dakle gorivo u motocikl i primijetio da je brojač litara pokazao više litara od količine goriva koliko mu može stati u rezervoar.

Kako je to pojava koja se rijetko viđa, čovjek je u nevjerici snimio i video koji je objavio na društvenim mrežama. Video je u kratko vrijeme postao prilično popularan i pogledale su ga stotine tisuća ljudi, a pitanje kako je moguće da vam u rezervoar stane više nego što fizički stati može - ostaje otvoreno.

Jedni tvrde da se vozilu s godinama proširi rezervoar, drugi misle da je prelio gorivo, a treći su sigurni da benzinske pumpe varaju svoje kupce.

Kolege iz Dalmacije danas upit su poslali kompaniji u čijem je vlasništvu ova magična benzinska postaja.

- Napominjemo da su svi mjerni uređaji na Ininim maloprodajnim mjestima ispitani i ovjereni od strane ovlaštenih mjeriteljskih institucija u skladu sa zakonskom regulativom. Sva naša mjerna oprema za točenje goriva tehnički je ispravna te prolazi redovna, kao i izvanredna održavanja te udovoljava mjeriteljskim zahtjevima propisanim Pravilnikom o mjeriteljskim zahtjevima za protočna mjerila za tekućine. Više je razloga zbog kojeg može doći do ulijevanja veće količine goriva u spremnik od one koju deklarira proizvođač. Detaljna objašnjenja nalaze se na web stranici INA-e.

I onda netko kaže da su otočani škrti!

Video pogledajte OVDJE.

J.T.