BOOKING MANAGER SUMMIT 2021. Prva i jedina konferencija specijalizirana za Yacht Charter profesionalce

Booking Manager Summit 2021 Booking Manager Summit nastavlja sa svojom misijom educiranja i osnaživanja charter industrije treću godinu za redom. Danas je imperativ svih sudionika turističkog sektora brzo reagirati na promjene u poslovnom okruženju, a yacht charter profesionalci više nego ikad prije trebaju posegnuti za inovativnim, učinkovitim i dugoročnim rješenjima privlačenja gostiju.

Ova godina cijeloj industriji treba poslužiti za građenje poslovne strategije kojom će osigurati profitabilnu budućnost. Kratkoročna rješenja u obliku popusta, kojima se u yacht charter svijetu često služimo, nisu održiva, a samim time i profitabilnost cijele industrije pada. Konferencija ove godine donosi još više specijaliziranih stručnjaka koji će svoje iskustvo prenijeti na sudionike putem primjera učinkovitog rješavanja svakodnevnih poslovnih situacija i izazova.

Međunarodni predavači s bogatim iskustvom suradnje s velikim svjetskim kompanijama praktično znanje približit će i prenijeti yacht charter svijetu. Ovogodišnji cilj Booking Manager Summita je postavljanje čvrstih temelja za budući smjer industrije, od tuda je i proizašao slogan: Shape The Future of Charter. Događaji koji su iza nas i trenutna globalna situacija ukazuju da se nalazimo u iznimno zahtjevnom periodu poslovanja u turizmu. Stoga, danas je znanje primjenjivo u praksi ključ kojim trebamo oblikovati stabilnu i profitabilnu budućnost yacht charter industrije.

Hibridno izdanje ove edukativne konferencije ponudit će kvalitetna predavanja i inovativne radionice uživo i u virtualnom formatu. Tri dana, od 10. do 12. studenog 2021., Hilton Garden Inn u Zagrebu bit će globalno središte edukacije yacht charter svijeta. Preko 30 internacionalnih predavača poput Andya Prestona i Chrisa Crofta stručnjaka za prodaju, marketing specijalista za yacht charter Bena Taylora te LinkedIn stručnjakinje Kotryne Kurt pružit će učinkovite odgovore na sve aktualne izazove, a uvijek dinamični i zanimljivi paneli analizirat će i segmentirati nove trendove.

Osim edukacije, iznimno važan dio konferencije je i povezivanje svih sudionika s ciljem razmjene iskustava i sklapanja novih partnerstva. Međusobna interakcija i sastanci planiraju se omogućiti uživo u prostranom Booking Manager Summit loungeu smještenom u Garden Inn hotelu, ali i putem unaprijeđene i brze virtualne platforme. Očekujemo da će Booking Manager Summit ove godine kvalitetno prenijeti inovativne ideje i znanja charter profesionalcima te postaviti temelje za održivu i profitabilnu budućnost industrije. Više detalja o Booking Manager Summitu 2021 možete pronaći OVDJE.

Sponzorirani sadržaj