BLAGDANSKE GUŽVE IZ SUPETRA Kolona automobila koji ulaze na trajekt je ogromna

SUPETAR –  Jadrolinija polako ulazi u dobru sezonu. Pri kraju blagdana, u splitskoj trajektnoj luci osjetno je pojačan promet.

Velika gužva je trenutno i u Supetru. Red automobila koji čekaju za ući u trajekt je toliki da će neki od njih morati sačekati idući trajekt. Ovo nije ništa čudno s obzirom na to da danas završava produženi vikend i mnogi koji su uskrsne blagdane proveli na Braču, sutra se ipak moraju vratiti na posao i u svakodnevicu.

– Sve je dobro prošlo, zadovoljni smo. Preko 25.000 putnika, preko 5.000 vozila kroz ovaj vikend. Za sada se sve odvija prema redu plovidbe – za Dalmaciju Danas kažu iz Jadrolinije.

– Ima nešto gužve iz Supetra za Split pa ćemo vidjeti kako će se sve dalje odvijati tijekom dana. Polako idemo prema dobroj sezoni. A što se tiče poskupljenja karata, tako je kako je – rekla je Jelena Ivulić, koordinatorica iz Jadrolinije.

Čitatelj je poslao sliku gužve koja ja vladala u supetarskoj luci pred ukrcaj na trajekt, te se požalio kako se boji da neće stati na ovaj trajekt, te da će morati pričekati sljedeći.

Z.G.