Biograd Boat Show: Pripreme za novu sezonu u kojoj ćete posvuda viđati ovaj proizvod!

Biogradska marina Kornati sve do 30. listopada postaje centralno mjesto zaljubljenika i poduzetnika u nautici. Među njima, posebno se ističe inovativan nautički gadget stvoren za uživanje, ali i razvijanje poduzetništva. Ako već niste, proizvod koji je već osvojio plaže od Zadra do Dubrovnika možete testirati na 24. Biograd Boat Showu!

iMatJet® je jedinstven proizvod u svijetu nautike – predstavlja kombinaciju visokotehnološkog sportskog gadgeta i proizvoda za opuštanje u kojem će uživati i najveći hedonisti.

Ovaj vodeni madrac s elektromotorom snage 500 vata patentirao je njemački poduzetnik hrvatskih korijena, a premijerno je predstavljen na Boat Showu u Düsseldorfu. Radi se o proizvodu koji donosi tehnološke, ali i inovacije u poslovnom modelu, zbog čega podjednako oduševljava krajnje korisnike te poduzetnike u industriji vodene zabave.

Foto: PROMO

Potpuno nova razina odmora na moru!

Najveća prednost iMatJeta®, kada je riječ o krajnjim korisnicima, su sigurnost, nenadmašna udobnost i jednostavnost korištenja. Ovaj vodeni madrac udoban je poput luksuzne ležaljke i potpuno stabilan – gotovo ga je nemoguće prevrnuti. Dolazi s posebno konstruiranom pumpom uz koju se puni u nekoliko minuta, a elektromotorom upravljate iz udobnosti ležaljke – daljinskim upravljačem.

Foto: PROMO

Hedonizam i održivost kao pokretač novih tehnologija

Za razliku od jet skija, iMatJet® pokreće elektromotor, što ga čini ekološki održivim, a pri osmišljavanju proizvoda, jedna od glavnih zadaća bila je finalni proizvod učiniti funkcionalnim i izdržljivim. Radeći na razvoju samog iMatJeta®, inženjeri su simultano razvijali i potpuno nove tehnologije, pa su baterije, elektromotor, daljinski upravljač i visokotlačna zračna pumpa posebno proizvedeni kako bi iMatJet® bio siguran, brz te jednostavan za korištenje i transportiranje.

Foto: PROMO

iMatJet® nadopunjava ponudu i privlači nove mušterije!

Osim tehnoloških inovacija, prvi svjetski vodeni madrac na elektropogon donosi i poslovne inovacije. Brojni iznajmljivači prepoznali su vrijednost ovog proizvoda jer predstavlja nadopunu ponude iznajmljivanja plovila, jet skija, pedalina. Uvrštavanjem iMatJet® u ponudu, poduzetnici imaju priliku ponuditi potpuno nov proizvod i iskustvo odmora na moru. Osim kupnje, poslovni model se temelji i na razvijanju partnerstva sa zainteresiranim koncesionarima, iznajmljivačima jahti i jedrilica te hotelijerima što omogućava brz povrat investicije.

Brojni poduzetnici već počinju planirati sezonu 2023., i razmišljaju o najboljem načinu da se istaknu pred konkurencijom. Ako i vi spadate u ovu skupinu, na ovogodišnjem Biograd Boat Showu potražite iMatJet® i otkrijte mogućnosti koje vam nudi prvi svjetski vodeni madrac na elektropogon.

Foto: PROMO

iMatJet® će svoj proizvod predstavljati od 26. do 30. u Biogradskoj Marini Kornati. Nađete li se u Biogradu, ne propustite posjetiti sajam i otkriti nautičke novitete koje ćemo nastaviti viđati diljem naše obale!

Sponzorirani sadržaj