Besplatan gelato u gelaterijama u Starom Gradu i Bolu

Nakon uspješne ljetne sezone u kojoj je Starograđanima i Boljanima te njihovim gostima zasladila i osvježila ljeto, jedna lokalna gelaterija u ovim otočkim mjestima odlazi na zimski odmor.

Tom prigodom, kao zahvalu za povjerenje koje su joj ukazali, stanovnicima Starog Grada na Hvaru i Bola na Braču pripremila je i jedno slatko iznenađenje: gelato će na zatvaranju gelato boutiquea biti potpuno besplatan!

U četvrtak, 3. studenog, u Starom Gradu (Trg Molo Podloža 1) te u nedjelju 6. studenog u Bolu, od 11:00 do 17:00 sati svaki će posjetitelj moći dva puta uzeti po dvije porcije od 100 grama gelata i uživati u okusima ove vrhunske, artizanske poslastice.

Ovakvo slatko darivanje već je provedeno u nekoliko gradova, na radost stotina građana koji su sa zadovoljstvom besplatno guštali u svim okusima koji su obilježili ovo ljeto.

- Naš gelato izdvaja se kvalitetom sastojaka i procesom izrade, a ovom ga akcijom želimo približiti i svima koji ga nisu dosad imali mogućnost probati. Stoga pozivamo sve stanovnike Starog Grada i Bola kao i sve Hvarane i Bračane na posljednje ovosezonsko druženje u ovim mjestima. Na vama je samo da odaberete željeni okus i uživate – pozivaju iz ove otočke tvornice sladoleda.

I.G.