BAŠKA OUTDOOR FESTIVAL Spektakularne utrke na otoku Krku

BAŠKA - Treking liga je najavila svoj najmasovniji događaj u prirodi u Hrvatskoj: Baška outdoor festival! Ove godine su tu mnogobrojni sadržaji kao nikad do sad. Osim spektakularnih trail staza od 6km, 14km i 24km, Liga ponosno predstavlja i dva sjajna događaja festivala.

Petak, 14,10. od 21h, hotel Corinthia: Mt Everest u Baški!

- Dvojica Hrvata, Stipe Božić i Mario Celinić, koji su se popeli na najviši vrh svijeta (uz 4 članice ženske ekspedicije 2009.) predstaviti će vam i ispričati u prezentacijskom programu kako je izgledao uspon na najviši vrh svijeta u razmaku od 42 godine: 1979. i 2021. Ne propustite ovaj predavački spektakl u živo - najavljuju iz Lige.

Foto: Treking liga / Facebook

Subota, 15.10., noćni klub Porto, od 21:30h: Cubismo!

Ovog vikenda Baška je "the best place to be" u Hrvatskoj! Cubismo ne moramo puno predstavljati, sve će prštati od plesa i veselja!

Nedjelja, 16.10, terasa kluba Porto od 10:30: koncert r'n'r & blues sastava "Bluese & bacon co."

Jutarnja kavica uz ovaj sjajan bend za potpuni vikend-doživljaj.

Krk'n'Trail powered by Sacony / 15.10. / 10. kolo Treking lige

Prijavite se na neku kategoriju od  6km, 14km ili 24km i budite dio ove sportske poslastice!

Info i prijave: http://www.outdoor.hr/krk

Smještaj na Krku

- Na žalost onih koji na vrijeme nisu rezervirali smještaj, zbog iznimno velikog interesa svi hoteli i kućice u kampu su rasprodani! Ukoliko se otvore novi kapaciteti, svakako ćemo vam javiti. Na stranici utrke stavljat ćemo brojeve agencija i privatnog smještaja koji su voljni otvoriti kapacitete. Info pratite na stranici utrke. Sugestija je da pogledate smještaj na nekom od platforma booking.com i sličnih - kažu.

Rab trail powered by Heineken / 1.10. / 9. kolo Treking lige

Ukoliko se niste prijavili na Rab trail, to još možete učiniti, no u startnom paketu nećete dobiti majicu, originalni startni broj (zamjenski umjesto) i finišersku medalju, ali ste svakako dobrodošli. Smještajni kapaciteti po odličnim uvjetima još su pristupačni, vrijeme će biti savršeno za utrku, oblačno.

Info i prijave: http://www.outdoor.hr/rab

Treking liga team