Ariana vozi turistički brod, pomaže tati u ribarenju i ima svoj OPG

ISTRA - Ariana Percan (22) iz Raklja prije nekoliko godina završila je srednju školu i vrlo brzo otisnula se, doslovno i metaforički, u turističke vode, pa tako ocu Damiru pomaže u vođenju turističkog broda. I ne samo to.

Turisti ostaju iznenađeni pogledom na djevojku za kormilom, ali im je drago što će ih za promjenu voziti žena, a obilaze cijeli Raški zaljev i kvarnerski akvatorij, prenosi Istarski.hr.

Ariana navodi da ih najviše zaintrigiraju skrivene i tajnovite uvale i špilje nepristupačne automobilom. To im je poseban doživljaj prilikom kojeg uživaju u miru i tišini te s izleta odlaze vrlo zadovoljni.

Ona ocu pomaže i u ribolovu, ali kaže da se ne može pohvaliti velikim ulovima - najveći je bio hlap od pet kila, navodi. Dodaje da je velika ljubiteljica životinja te da se u sklopu vlastitog OPG-a bavi ovčarstvom.

Svaka čast takvoj mladosti!

B.K.

PROČITAJTE JOŠ:

ZLATOPRUŽICA Kako je starom ribarskom brodu turizam udahnuo novi život
Zlatopružica je lijepo hrvatsko ime za ribu poznatiju pod imenom salpa. Brod Zlatopružicu izgradile su vrijedne i iskusne ruke puntarskih brodograditelja 1961. godine, započinje svoju priču Marin Trošelj, ljubitelj drvene brodogradnje i administrator grupe Hrvatski drveni brodovi. Brodogradilište P…