AQUITALIA 78 - Biograd Boat Show premijera

Hrvatski poduzetnik Pero Pavić premijerno će predstaviti svoju Aquitaliu 78, 24-metarsku jahtu koja je nedavno imala svjetski debi na Cannes Yachting Festivalu, a koja je osvojila World Yacht Trophy u kategoriji “Revelation of the Year”. 

Priča o Aquitalia jahtama počinje s hrvatskim poduzetnikom Perom Pavićem, sa sjedištem u Njemačkoj, najvećim proizvođačem specijaliziranih kranskih vozila u Europi. Pavić kao zaljubljenik u jahtaštvo i perfekcionist odlučio je izgraditi jahtu prema svojim visokim standardima, a 2022. osnovao je tvrtku Aquitalia Yachts, predstavivši svoj prvi model Aquitalia 78, 24-metarsku luksuznu motornu jahtu koja je svoju svjetsku premijeru imala u rujnu na Cannes Yachting Festivalu i tamo je dobila prestižnu nagradu World Yacht Trophy 2023. u kategoriji “Revelation of the Year”.

Jahta će hrvatsku premijeru imati na Biograd Boat Showu

Koristeći najnoviju tehnologiju proizvodnje stvorio je jahtu koja pomiče granice performansi, funkcionalnog dizajna i posebne namjene. Njego.v proizvodni proces koji štedi težinu odgovoran je za performanse, dok su inovativni stil i dizajn iznenadili industriju brodogradnje. Sljedeće godine planira predstaviti Aquitaliu 70, a planira i verziju od 110 stopa u budućnosti.

Sponzorirani sadržaj