Aquarium Pula razdvaja 'Mediteranski' i 'Egzotični' postav, širi se te najavljuje velike i zanimljive izložbe

PULA - Iz Aquariuma Pula podsjetili su sve svoje posjetitelje ali i sve one koji su namjeravali obići ovaj impozantni hrvatski akvarij, da je ova zima ustvari posljednja u kojoj se akvarij može razgledati u trenutnom izdanju.  

- Posvećeni smo završetku radova i prebacivanju organizama u bateriju San Giovanni čime fizički razdvajamo „Mediteranski“ i „Egzotični“ postav na dodatnih 1000 m2. - objasnili su iz Aquariuma Pula.

Osim izložbe, otvorit će se i nova suvenirnica u kojoj će se moći pronaći mnogobrojni tropski motivi, ali i ručno rađeni suveniri.

- U utvrdi Verudela u pripremi su dvije velike i vrlo vrijedne izložbe za koje vjerujemo da će se svidjeti našim posjetiteljima. Potkupolni prostor utvrde zauzimat će multimedijalna izložba posvećena glavatim želvama, a detalje druge izložbe otkriti ćemo vam uskoro - javlja ekipa Aquariuma Pula.

I.G.

PROČITAJTE JOŠ:

Aquarium Pula zimskim radovima unaprjeđuje svoje prostore
Dio zimskih radova u svojem akvariju, ekipa Aquariuma Pula posvetila je prenamjeni prostora paludarija i kanala obrambenog rova utvrde čime će se unaprijediti prikaz izložbe o slatkovodnim staništima Europe. - Prostor bivšeg paludarija u potpunosti je prenamijenjen te se sada ovdje nalazi bazen s…
Aquarium Pula osvojili Zlatnu kunu za najuspješnije malo trgovačko društvo
Hrvatska gospodarska komora (HGK) u petak navečer dodijelila je nagrade “Zlatna kuna”, a poseban razlog za veselje imali su djelatnici i stručnjaci iz Aquariuma Pula. Oni su, naime osvojili prvo mjesto u kategoriji najuspješnijeg malog trgovačkog društva Republike Hrvatske. Uz predstavništv…