Pijani 57-godišnjak u Kaštelima prijetio napadom zoljom!

KAŠTELA - Pijani nasilnik prvo je vrijeđao policijskog službenika da bi ubrzo prešao na prijetnje koje su ga odvele ravno u policijsku postaju.

-U nedjelju, 12. studenog 2023. godine 57-godišnji muškarac je tijekom noći nazvao operativno komunikacijski centar policije i započeo s bezrazložnim vrijeđanjem policijskim službenika, te je naveo da u kući ima pušku, bombe i zolju i da će izvršiti napad, navode iz PU splitsko - dalmatinske.

Policijski službenici upućeni su na adresu njegovog stanovanja gdje je muškarac pronađen i utvrđeno je da se nalazi u vidno alkoholiziranom stanju. Doveden je u službene prostorije i pri tom je odbijao svaku suradnju s policijskim službenicima i nije želio obaviti alkotestiranje. Odveden je na pregled liječnička s obzirom na stanje u kojem se nalazio, te je nakon toga smješten u prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja. Oružja na kraju uopće nije pronađeno, pa možemo zaključiti kako je ovaj muškarac lažno prijavio sam sebe. Prilično bizarno, no i ne odviše čudno kada je alkohol u pitanju.

J.T.